Wednesday, August 3, 2011

Wall Decoration : Frame Part 1

Last month mama ada tempah wall decoration from Airis Wall Deco thru facebook. Decoration tu adalah picture frame..yang mana mama kena emailkan mana-mana gambar yang nak dicetak. Then tuan punya kedai tu akan print gambar tu atas kanvas dan pasang dekat frame tersebut. Mama tempah frame bersaiz 12 x 18 inch..quite big. Harga RM 50 sekeping. Pagi ni tuan kedai inform mama frame tu dah siap dan ready to be collected. Insyaallah weekend ni mama akan ke putrajaya untuk amik frame tersebut.
Ini gambar yang mama emailkan
Ini hasilnya..masih tergantung kat dinding tuan kedai tunggu collection
Before
After

Tak sabar nak tunggu weekend ni nak gi collect frame tu. Dalam kepala sekarang ni tengah berfikir-fikir kat dinding mana yang sesuai diletakkan frame-frame ini. Selain 3 frame ni, mama juga ada tempah 4 pieces frame 8 x 8 inch yang berharga RM 90. Tapi yang ni tak siap lagi sebab mama order lambat skit.
This four pictures yang mama tempah. Kita tengok hasilnya macam mana pulak lepas ni..can't wait....

2 comments:

  1. testing testing

    ReplyDelete
  2. cantik laaaaa nnti dh siap mama jue nk pi tgk la real depan mata..

    ReplyDelete