Thursday, January 3, 2013

Port Baru

Port untuk apa? Port untuk breakfast dan lunch. Sejak restoran Mak Uda Selera Timur di buka, boleh kata setiap pagi mama n papa breakfast kat sini. Kat sini banyak sangat food yang disediakan. Azam kami, nak try semua makanan yang diserve kat sini. So setiap pagi kami akan makan food yang berlainan. Nanti kalau ada kesempatan, mama nak amik gambar keseluruhan food kat sini.

Pagi ni mama makan lontong ngan sambal baru. Tamak amik penuh mangkuk. Pastu paksa papa suh habiskan. Papa plak makan mee goreng dengan sambal sotong.

Lontong ngan sambal paru harganya RM6. Mee goreng dan sambal sotong regenya RM3.50. Segelas teh tarik, regenya RM1.50.

Kami sedondon hijau yer hari ni. Hik hik. Papa ni suka tau ikut mama nak pakai kaler apa. Pastu suka buat muka bila orang amik gambar. Dah la hidung kembang, makin kembang yeop kome amik gambar gitu. *statement nak kena libas ngan laki*

No comments:

Post a Comment