Tuesday, April 2, 2013

Burger King

Hari ni bos kecik belanja lunch, delivery burger king. Majlis makan-makan ni merangkap celebrate birthday k.hanim dan farewell untuk Eld yang bakal meninggalkan kami hujung bulan ni. Eld dapat offer yang lebih menarik demi menjamin masa depan. Untuk Eld, mama ucapkan selamat maju jaya di tempat baru nanti.

Set untuk makan berenam. Masing-masing pilih sendiri menu yang nak dimakan. Ada whopper, BK blackpepper..macam-macam ikut selera tekak masing-masing.

Sekarang berlima..ujung bulan tinggal berempat. Makin berkurang dah staff kat sini. Huhuhu...harap-harap lepas ni bos cepat-cepat cari pengganti....pengganti staf yer..bukan binik..

Mama with tukang sponsor. Terima kasih bos kecik belanja kami lunch hari ni.

2 comments:

  1. wakarimaSUNalhajiApril 9, 2013 at 11:05 AM

    yg maner satu eld??

    96254-farabians9697

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni sapa ya? no depan tu macam familiar. No maktab kan? Kelas al-farabi batch 96/97?

      Delete